Есенният панаир в Гоце Делчев привлича хиляди занаятчии, търговци и посетители

Снимка: Община Гоце Делчев
Снимка: Община Гоце Делчев
Традиционният есенен панаир в Гоце Делчев тази година ще се проведе във времето от 18 до 24 септември. Той е организиран от Община Гоце Делчев и ще бъде разположен отново в района на бившата казарма в града. Там ще има хиляди занаятчии, търговци и посетители.
 
Всички, които искат да посетят събитието, са добре дошли, а за тях е подготвена разнообразна и богата програма. Всяка вечер ще има музика от сърце, а със свои изпълнения ще се представят едни от най-известните и обичани изпълнители в страната. Както винаги досега, на панаира ще има много забавни игри, люлки, стрелбища, скари и сергии за търговски цели.

Традиционният есенен панаир в Гоце Делчев бе възстановен миналата година, след като имаше двегодишно прекъсване заради пандемията от КОВИД-19.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини