Театърът открива сезона с комедийно-музикалния спектакъл „Мелофобия“

Театърът открива сезона с комедийно-музикалния спектакъл „Мелофобия“

Спектакълът „Мелофобия“ търси отговори на въпросите какво се случва, когато изгубим ритъма в живота си? Как живеем, ако нямаме свой собствен припев и мелодия? Колко дълго можем да останем сами в тишината?

Режисьор на постановката е Цвети Пеняшки, който заедно със сценографа Мариета Голомехова и костюмографа Сърджан Кръстевски сътворяват съвършено нов тип мюзикъл, създаден от импровизации и текстове, написани по действителни случаи. 

Дали страдате от мелофобия или напротив, влюбени сте в музиката, ще откриете в смях до сълзи заедно с актьорите Милица Гладнишка, Милена Маркова – Маца, Иван Велчев и Никеца, в блестящия акомпанимент на китарата на Мирослав Иванов. Едно е сигурно – дълго време след спектакъла ще продължавате да си пеете.

Заповядайте на 25 септември от 19:00 ч. в Драматичен театър „Никола Вапцаров“ – Благоевград да открием театралния сезон с хитови песни във всички стилове на музиката!

Повече информация може да откриете в Официалната фейсбук страница на Драматичен театър „Никола Вапцаров“ – Благоевград: https://www.facebook.com/dt.blagoevgrad или на касата на театъра.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини