Пиян шофьор уби дете на пешеходна пътека в София

Пиян шофьор уби дете на пешеходна пътека в София

Шофьор блъсна и уби дете на пешеходна пътека в центъра на София.

Свидетели на инцидента казаха за БНТ, че в събота вечерта, малко след 21 часа, момче пресичало пешеходната пътека на улиците "Генерал Гурко" и "Цар Иван Шишман", когато било пометено от бързо преминаваща кола.

По непотвърдена информация пробата за алкохол на шофьора е показала над 2 промила. Хората в района казват, че загиналото дете е на 15 години.

Очевидци разказаха, че шофьорът се е засилил, за да мине през пешеходната пътека преди момчето да пресече. Предполагат, че скоростта е била около 70 км/ч. Шофьорът е бил в колата заедно с жена и дете.

 

 

 
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини