Молдовец се заби с колата си в пункт за дезинфекция на ГКПП-Кулата, петима са пострадалите

Снимка илюстративна, фото: Илинден Прес, архив
Снимка илюстративна, фото: Илинден Прес, архив

Молдовец катастрофира в района на ГКПП-Кулата на българо-гръцката граница. пострадали са шофьорът и четиримата пътници в колата му. Инцидентът е станал снощи към 19:45 часа.

Лек автомобил „Хюндай“, управляван от 36-годишен молдовски гражданин, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, се е ударил в предпазна ограда на пункт за дезинфекция. От силния удар колата се преобърнала на лявата си страна.

С фрактура на два прешлена е пострадала 54-годишна пътничка в автомобила, която е транспортирана за лечение в болнично заведение в град София. С контузни и охлузни рани са пострадали водачът на моторното превозно средство, две деца и жена, които са пътували в автомобила.

След извършен медицински преглед те са освободени за домашно лечение. На шофьора са направени проби с техническо средство за употреба на алкохол и наркотични вещества, които са отрицателни.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини