Намериха две тела край София, има задържан

Намериха две тела край София, има задържан

Двойно убийство край София разследва полицията. Вече има задържан по случая.

По първоначална информация край село Лозен тази сутрин е намерено тялото на 18-годишно момиче, което вчера е било обявено за издирване. Край столичния квартал "Горубляне" е открито и тялото на 32-годишен мъж, информира Нова телевизия.

Заподозреният за убийствата е бил арестуван между Айтос и Бургас. Той се транспортира към София. По неофициална информация у него е намерен боен пистолет. 

Любовен триъгълник и наркотици са версиите, които се проверяват за двойното убийство.  По случая са работили СДВР,  Националната полиция и органите на реда в Бургас.

Извършва се оглед на местата, където са намерени телата.  

Според първите версии убийството е от ревност, не се изключва да е имало любовен триъгълник.

Двойният убиец е задържан край Айтос. 
34-годишният мъж, който е криминално проявен за подобно престъпление, убил през два часа момичето, на 18 г., и мъж на 32 г. Тялото на ученичката хвърлил край с. Лозен, а трупът на мъжа край Горубляне.

След като бил заловен по горещи следи, той направил самопризнания пред криминалистите. Пистолетът, с който двамата са застреляни, също е бил открит. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини