Слънцето не ни забравя и в днешния съботен ден, ще е чудно край морето и плажовете

Слънцето не ни забравя и в днешния съботен ден, ще е чудно край морето и плажовете

Днес времето ще бъде слънчево и горещо. Вятърът от изток-югоизток ще се усили. Максималните температури ще бъдат между 34° и 39°, по-ниски по Черноморието, в София около 34°. Привечер, под влияние на приближаващ от запад студен атмосферен фронт, над Западна България въздушната маса ще се лабилизира. Ще започне да се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и през нощта срещу неделя в Западна и Централна България ще има краткотрайни валежи с гръмотевични бури. Ще има и градушки. Вятърът ще започне да се ориентира от северозапад.

В планините през деня ще бъде слънчево и топло. Ще духа умерен до силен юг-югоизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 30°, на 2000 метра - около 22°. През нощта срещу неделя първоначално в масивите от Западна, е след полунощ и в Централна България ще има краткотрайни валежи с гръмотевични бури.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево. В сутрешните часове на места ще има ниска облачност или намалена видимост. Ще духа умерен изток-югоизточен вятър. Максималните температури ще бъдат 27°-29°. Температурата на морската вода е 24°-26°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини