Бойко Борисов: Пожелавам приятна игра на агнешките главички

Снимка: Фактор.бг
Снимка: Фактор.бг

ГЕРБ няма да участва във властта по никакъв начин, ако днес загуби изборите. Пожелавам приятна игра на агнешките главички. Това заяви премиерът Бойко Борисов на излизане от тъмната стаичка, където, по думите му, пусна бюлетина за "най-доброто".

Скандалният кръг "агнешки главички" беше създаден по времето на премиерстването на Иван Костов, когато близки до него бизнесмени и политици се облагодетелстваха от властта, пише Фактор.бг. 

"Днес българите ще кажат дали искат стабилност. Дано  да се окажат с по-силен инстинкт за самосъхранение от американците. Виждате как в САЩ едно по едно обещанията на Тръмп почнаха да отпадат. Аз не се чувствам притеснен, нека се притесняват тези, които лъжеха безобразно по време на кампанията", каза министър-председателят. 

"Не знам за каква независимост говори кандидатът на БСП Румен Радев, когато от едната му страна е Корнелия Нинова, а от другата Илиян Йотова и да не казвам още кой", каза още Борисов. 

"Президентът е първата фигура в държавата. И ако хората решат така, това означава, че цялото политическо пространство трябва да се преформатира. Готов съм да си подам оставката, ако Цецка Цачева не спечели", категоричен бе Борисов.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини