Третият пол вече може да влиза в Канада

Третият пол вече може да влиза в Канада

Канадските власти разрешиха на кандидатите за влизане в страната да указват в изискуемите имиграционни документи не само мъжки или женски пол , но и  „Третият пол” . Това нововъведение присъства вече в канадската система за електронна авторизация  eTA - http://www.cic.gc.ca/english/visit/eta-start.asp

Графата  „пол” на новите документи  предлага освен „мъжки” и „женски”  още и вариант „друг”.

По този начин, Канада реши проблемът за лицата, които по паспорт се  отнасят ,към „Третият  пол” в тяхната родна страна. Преди, такива хора имаха проблем при влизането в Канада , защото автоматизираната система не пропускаше техните заявки за посещение в страната.

Според запознати, това е навременна мярка на канадците предвид очаквания поток от политически емигранти от САЩ, след избора на Доналд Тръмп за президент на САЩ. А както знаем доста от американските граждани ,вече са от „Третият пол” и то точно тези които са гласували за Хилари и които въобще не могат да си представят да живеят в една страна с Доналд Тръмп.

 

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини