Мъж с расо и кръст се хвърлил пред кортежа на Зеленски в центъра на София (ВИДЕО)

Снимка: Стоп кадър от фейсбук
Снимка: Стоп кадър от фейсбук

Мъж с расо и кръст се хвърлил пред автомобилите от кортежа на украинския президент Володимир Зеленски в центъра на София в четвъртък. Това се вижда от видео, разпространено във фейсбук. 

Мъжът е стар познайник на полицията. Казва се Атанас Стефанов и се представя за иподякон. Представя се като председател на гражданско сдружение "Приятели на Русия". Именно в група със същото име в социалната мрежа бе публикувано видеото. 

На видеоклип се вижда как въпреки засиленото полицейско присъствие мъжът опитва да се хвърли пред колите от кортежа на украинския президент, крещейки "Анатема". Петима полицаи успяват да го удържат и изблъскат.

Мъжът е същият, който в началото на юни опита да нападне Николай Денков и Кирил Петков пред президентството, когато им бе връчен втория мандат. 

Тогава полицията бързо овладя ситуацията и задържа мъжа.

Видеото бе разпространено в украински и руски медии.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини