Слънцето е все по-уверено, дъждът се мести в планините

Снимка: Pixabay.com
Снимка: Pixabay.com

Днес времето ще бъде предимно слънчево. След обяд над планинските райони от Западна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места ще превали, в отделни райони и ще прегърми. Ще духа слаб до умерен, предимно източен вятър. Максималните температури ще са между 23° и 28°, в София - около 23°.

В планините ще преобладава слънчево време. След обяд над масивите от Западна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места ще превали и прегърми. Ще духа умерен вятър от юг-югоизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 17°, на 2000 метра - около 11°.

По Черноморието ще е предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен източен вятър. Максималните температури ще са 21°-23°. Температурата на морската вода е 20°-21°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини