Карадайъ: Заприличахме на анимационна държава, време е за Велико народно събрание

Снимка: Пресцентър
Снимка: Пресцентър

ДПС предлагат свикване на Велико народно събрание. Това заяви лидерът на партията Мустафа Карадайъ в кулоарите в парламента.

„Заприличахме на анимационна държава. Всеки записва всекиго. Всеки разнася всевъзможни компромати. Представете си само как изглеждаме в очите на нашите партньори и съюзници. Нарушители на Конституцията на България, на законите на страната, на граждански и човешки права, се правят на моралисти и морални съдници”, мотивира предложението си Карадайъ, цитиран от NOVA.

Според него реформи без промени в Конституцията няма как да бъдат извършени.

"Преди година и половина предложихме промени на Конституцията. Истински реформи без промени в законите няма как да станат. Затова сега в тази ситуация ние от ДПС предлагаме свикване на Велико народно събрание", заяви Карадайъ. 

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини