Подаряват дрон и смартфон за събрани разделно отпадъци в Сандански

Снимка: Pixabay.com
Снимка: Pixabay.com

Голямо почистване организират от Община Сандански утре, 27 май. За най-активните и усърдни граждани има и примамливи награди. Всеки може да участва в томболата за тях, ако събере разделно отпадъци от хартия, пластмаса и метал. Изискването е да се занесат в съботния ден във времето от 12:00 ч. до 14:00 ч. на специално организирания пункт пред IV ОУ „Св. св. Козма и Дамян“.

Ще се приемат хартиени отпадъци от опаковки – кашони, картон, картонени кутии, хартиени торби и други чисти хартии, пластмасови отпадъци от опаковки – бутилки, капачки, кутии, флакони от козметика и битови препарати, метални отпадъци от опаковки – кенове от напитки, консервни кутии, метални капачки.

Нужно е да се предаде поне килограм отпадък, за да има шанс всеки да спечели безжични слушалки. Останалите награди са дрон и смартфон, но за тях количеството събран разделно отпадък е над 5 килограма.

Санданчани ще чистят в квартал „Спартак“, в районите на зоокъта, на Северната дъга, в кварталите „Крайречен“ и „Изгрев“, както и около поликлиниката и гробищния парк. На всички, които желаят да се включат в акцията по почистването на града, Община Сандански ще осигури ръкавици и чували за събиране на отпадъците. Всички събрани чували ще бъдат транспортирани до местното депо за отпадъци.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини