Банско се рекламира на престижни туристически изложения

Снимка: Община Банско
Снимка: Община Банско

И през април Община Банско, съвместно с представители на туристическия бранш, продължи да промотира туристическия бизнес, участвайки в три международни туристически изложения. За първа година Банско се представи на Международното туристическо изложение Tourism & Travel Expo в гр. Кишинев, Молдова. Събитието премина при силен интерес от професионалисти в областта на туризма и от индивидуални туристи, които се интересуват от ски, планинарски, културен и фестивален туризъм. Над 60 участници и туристически компании от Молдова, Румъния, България, Грузия и други се представиха на изложението.

На международните туристически изложения East Mediterranean International Tourism and Travel Exhibition в гр.Истанбул, Турция и „Културен туризъм 2023“, Велико Търново, община Банско успешно затвърди своите позиции на турския и български пазар.

Участието на трите международни туристически изложения допринесе за създаването на нови контакти, разширяване на мрежата от партньори и клиенти от цял свят във всички сектори на туристическия бранш. Представени бяха възможностите за туризъм през цялата година. Основен интерес за посетителите, освен ски центъра, представляваха условията за СПА, оздравителен и природен, културен и фестивален туризъм, предлагани в курорта и региона.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини