Тръгва автобусна линия Банско - Шилигарника - хижа Вихрен

Снимка: Община Банско
Снимка: Община Банско
От 1 юни до 30 октомври стартира автобусната линия по маршрута Банско – местност Шилигарника – хижа Вихрен и обратно. Тя ще бъде обслужвана три пъти дневно, като часовете на тръгване от района на ЖП гара Банско са 8:30, 13:20 и 17:00 ч., а от х. Вихрен – 9:20, 14:10 и 17:00 всеки ден.
 
Както всяка година автобусната линия ще обслужва онези туристи, които посещават курортния град през летния сезон, без личните си автомобили, или предпочитат да не ги ползват за достъпа до Пирин.
 
Редовната автобусна линия е с крайни точки ЖП гарата и хижа „Вихрен”, като желаещите да идат в планината ще могат да се качат на автобуса на няколко междинни спирки в града. Разписанието на автобусната линия може да бъде намерено и на официалния туристически портал на Община Банско.
 
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини