Планинско бягане „RATCU Blagoevgrad“ стартира за трета поредна година

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград

За трета поредна година в Благоевград ще се проведе състезанието по планинско бягане - „RATCU Blagoevgrad“.

Стартът ще бъде даден на 25 март /събота/ в 10.00 часа пред кметството на село Еленово. Трасето е дълго 12.5 км и набира 510 м денивелация в две изкачвания и спускания. Повече информация относно маршрута може да намерите на следния линк:

https://www.alltrails.com/…/suuntoapp-trailrunning-2021-11…

Всеки участник трябва да се погрижи за своята храна, хидратация и зона за почивка на Старт/Финал.

Целта на всеки бегач, който ще вземе участие в RATCU Blagoevgrad е да пробяга, колкото се може повече обиколки по кръговото трасе, като се запазва формата от 2021 година, при който всяка следваща обиколка ще се прави в противоположната посока на предишната.

RATCU Blagoevgrad е безплатно любителско събитие. Run Around The Clock ULTRA /RATCU/ е планинско ултра - бегаческо събитие от рода на „LAST MАN STANDING”. Вдъхновител на формата е небезизвестният Пирин Галов, който за първи път организира RATCU в Кладница през 2020 г.

Повече подробности за събитието може да откриете в страницата на състезанието във фейсбук. https://www.facebook.com/RATCU.Blagoevgrad/

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини