Община Гоце Делчев ще извозва отпадъците с три нови автомобила, първият вече е в действие

Снимка: Община Гоце Делчев
Снимка: Община Гоце Делчев

Община Гоце Делчев достави първия от общо три нови автомобила за сметосъбиране и сметоизвозване с надстройка, които са с техническа допустима максимална маса 18 тона.

Автомобилите са нови, неупотребявани, марка „IVECO”, модел 180Е. Произведени са през 2022 г. и притежават висок стандарт за екологична норма ЕURO VI Е.

Очаква се с извършването на доставката на всички нови автомобили да се оптимизират разходите и да се повиши качеството на услугата по сметосъбиране и сметоизвозване, която се предоставя на физически и юридически лица на територията на община Гоце Делчев.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини