Радослав Ревански: Листата на ДПС в Пиринско е много силна - с опитни политици и мотивирани млади хора

Радослав Ревански, снимка: Илинден Прес, архив
Радослав Ревански, снимка: Илинден Прес, архив

Според кмета на община Белица - Радослав Ревански, листата с кандидат-депутати на ДПС в Първи МИР-Благоевград е много силна. Причината за това е в намерения баланс между опитните политици и младите и мотивирани партийни активисти, които са кандидат-депутати в Пиринско.

„За всички избиратели на партията е чест и сме благодарни, че г-н Делян Пеевски, който е известен със своята благотворителност, отново е водач на листата в Пиринския край. На второто място е един от най-добрите парламентаристи Йордан Цонев, а на трето място е бившият народен представител от Сатовча - Елхан Кълков, който също натрупа много опит в парламента. Сред кандидат-депутатите има млади и успешни мениджъри, хора със завидна професионална кариера. Всички те са гаранти, че ДПС е олицетворение на заедност, сигурност и стабилност”, каза още Радослав Ревански.  

Той вярва, че партията ще постигне един силен и впечатляващ резултат на предсрочните парламентарни избори на 2-ри април и в страната, и в Благоевградска област. Кметът на Белица увери, че ДПС ще води позитивна кампания с ясни послания към хората и с една цел - да се преодолеят натрупаните проблеми и взетите решения да са в полза на гражданите.

„Надявам се и другите партии да проявят разум, защото е ясно, че няма как само една партия или коалиция да управлява държавата. Важно е да се състави редовно правителство, за да има предвидимост, постоянство и не на последно място – да се носи отговорност за управленските решения”, допълни Радослав Ревански.  

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
  1. Лютви Х.
    Беди Осман и Карафеиз начело с покойния Кръстника фалираха Якоруда като град. Всичко откраднаха за 20 г управление, и никой не ги иска..
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини