Кандидатът за народен представител Богдан Боцев се поклони на паметника на 28-ми Мотострелкови полк

Снимки: БСП
Снимки: БСП

11-и март се отбелязва като Ден на артилерията и ракетните войски на Българската войска. Свързан е с присъединяване на българската артилерия в решителната офанзива за завладяването на Одринската цитадела през Балканската война (1912 -1913).

Кандидатът за народен представител от листата на Коалиция "БСП за България" в 1-ви МИР Благоевград Богдан Боцев отбеляза този ден днес заедно с офицери и сержанти от запаса и резерва, както и със своя дядо Богдан Боцев, който е подполковник от запаса, на паметника на 28-ми Мотострелкови полк в град Гоце Делчев. Те положиха цветя в знак на признателност към всички, които са служили през годините в едно от най-големите поделения в някогашния Благоевградски окръг.

"Като дългогодишен служител и началник на щаба, дядо ми разказа  интересни моменти от историята на полка, спомнихме си за наши близки и приятели, служили там. Обсъдихме и настоящото положение в българската армия и това, което е необходимо да се направи", коментира кандидатът за народен представител Богдан Боцев, който е втори в листата на социалистите.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

                                      Bogdan B-pametnik (1)

                                     

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини