Чистят и следобед парк Бачиново през уикенда, раздават торби за смет на хората

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград
Този уикенд бяха взети допълнителни мерки за осигуряване реда и чистотата в парк "Бачиново" край Благоевград. Има засилено присъствие на служители на Инспектората към Общината в района на езерото, те предупреждават плажуващите, че трябва да спазват обществения ред
 
Раздават се торби за смет на хората, които си правят пикници и им се обръща внимание да пазят чиста околната среда, а отпадъците да изхвърлят само в поставените в парка контейнери. За целта са поставени допълнителни кофи за смет в пикник зоната.
 
Общински работници почистват парка два пъти на ден - сутрин и следобед. Въведен е и ред при паркирането на автомобили на паркинга, за да няма задръствания и разправии между водачите на МПС.
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини