7 ареста в Петрич, нито един не е задържан за купуване на гласове

Снимка: ОД МВР-Благоевград
Снимка: ОД МВР-Благоевград

Много арести в град Петрич, но нито един не е заради купуване на гласове и нарушаване на политическите права на гражданите. Това разкриха от прокуратурата, след като рано тази сутрин от ОД МВР- Благоевград, че провеждат специализирана полицейска операция по линия на противодействие на престъпността и опазване на обществения ред, както и срещу купения вот. До обяд на територията на южния град са проверени 5 адреса и 56 автомобила. Задържани са 7 лица, информираха от полицията.

Всички те са вкарани в ареста по Закона за МВР. Запознати уточниха, че става въпрос за профилактика на криминално проявени лица, които са задържани. Тепърва държавното обвинение ще преценява дали да им се повдигнат обвинения за извършени от тях рестъпления. Но нито за един от задържаните до момента няма данни да е купувал гласове, твърдят от прокуратурата.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини