Богдан Боцев: Искаме стабилност и сигурност за всеки един български гражданин

Снимки: БСП, пресцентър
Снимки: БСП, пресцентър

Коалиция „БСП за България“ официално откри предизборната си кампания в област Благоевград. Заедно с лидера на партията и водач на листата в 1-ви МИР, кандидатите за народни представители положиха цветя на Мемориала на Делчевия род в Благоевград и запалиха свещ в черквата „Въведение Богородично“.

„За мен е чест да бъда отново част от най-добрия отбор, който на тези избори се явява с номер 1 в бюлетината“, категоричен бе кандидатът за народен представител Богдан Боцев, който е втори в листата на социалистите в Пиринско.

Той е категоричен, че в настоящата предизборна кампания може с открити лица да се говори за постигнатото през последните месеци от БСП. „Със своите действия БСП показахме, че отстояваме интересите на хората и когато сме в управлението на страната и когато сме в опозиция“, каза още той и допълни: „В следващите седмици всеки един от нас ще даде всичко от себе си, за да ви убеди, че да гласувате в предстоящите избори е изключително важно. Сигурен съм, че БСП ще увеличи своя резултат и когато седнем на масата за преговори за сформиране на правителство ще имаме по-голяма тежест за реализиране на нашите политики“.

Кандидатът за народен представител Богдан Боцев заяви още, че през следващите дни ще се опита да се срещне с колкото се може повече хора, за да сподели това, което БСП иска да направи в следващото Народно събрание.

„Нашият отбор иска същото като вас – стабилност и сигурност за всеки един български гражданин!“, категоричен бе Богдан Боцев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

BogdanBocev (1)

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини