Акции срещу купуване на гласове в страната

Снимка: iStock
Снимка: iStock

Преди вота на 2 април започват акции срещу купуване на гласове и битовата престъпност в различни населени места в цялата страна. В проверките участват полиция, жандармерия, Националната агенция за приходите и Българската агенция по безопасност на храните. До края на деня се очаква от МВР да обявят и резултати.

Вътрешният министър Иван Демерджиев вече обяви, че полицията е в пълна готовност да противодейства на купения вот, като подготовката е започнала предварително. Той обясни, че са набелязани рисковите места.

Жандармерия и полиция са блокирали варненското село Синдел. На много места в региона са разположени контролно-пропускателни пунктове. Вече има и четирима задържани.

Източник: NOVA tv

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини