И днес като вчера - малко облаци, лек дъждец, но лъха на пролет

Снимка: Pixabay.com
Снимка: Pixabay.com

Днес облачността ще бъде променлива, по-значителна над Западна и Северна България и на места в северозападните райони ще превали дъжд. В Източна България и на север от планините ще духа умерен и временно силен вятър от юг-югозапад. Дневните температури ще се повишат и максималните ще са между 15° и 20°, в София - около 16°.

Над планините облачността ще бъде по-често значителна и на отделни места, над около 1800 метра, ще превали слаб сняг. Ще духа силен, по високите и открити части бурен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 10°, на 2000 метра - около 3°.

Над Черноморието облачността ще е променлива, по-значителна над северните райони. Ще духа умерен, временно силен югозападен вятър. Максималните температури ще са 16°-19°. Температурата на морската вода е 6°-7°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини