Ремонтират водопровод в Гоце Делчев до края на месеца

Снимка: ВиК-Благоевград, архив
Снимка: ВиК-Благоевград, архив

Вече няколко дни се ремонтира уличен водопровод в град Гоце Делчев. Това ще продължи до 31 януари. Всеки работен ден от 09.00 часа до 16.00 часа ще бъде преустановено водоподаването на улица “Екзарх Антим“. За улесняване на работния процес е необходимо живеещите и работещите в този район да преместят личните си моторни превозни средства.

Препоръчва се на всички потребители там да се запасят с необходимото им количество вода за питейно-битови нужди. Ремонтът на водопроводната мрежа е част от интегрирания план за градско възстановяване и развитие на община Гоце Делчев. Изпълнението на обекта ще се извърши от външна фирма, уточняват от ръководството на „Водоснабдяване и канализация” ЕООД-Благоевград.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини