Мобилни екипи на полицията издават лични документи в община Сатовча

Снимка: Pixabay.com
Снимка: Pixabay.com

Ръководството на община Сатовча и ОД МВР-Благоевград организират мобилен прием за издаване на лични документи в района. Целта е да се улеснят местните жители, които да не пътуват около 40 километра до най-близкото районно управление на полицията в град Гоце Делчев. Инициативата е на кмета Арбен Мименов. Всички, които желаят да подменят личните си документи (лична карта или паспорт) могат да се възползват, както за непълнолетните лица за издаване на първа лична карта.

Те само трябва да се запишат в Общинска администрация-Сатовча или кметствата по населени места, като е необходимо да се впишат в специален списък с посочен желан документ за подмяна.

Ако има достатъчно желаещи за подмяна на лични документи, служители на звено „Български документи за самоличност” към ОД МВР-Благоевград ще бъдат на място, за да издадат нужните на хората документи.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини