Слънцето разкъсва облаците, в Пиринско температурите до 9 градуса

Снимка: iStock
Снимка: iStock

Днес облачността ще се разкъсва и намалява, след обяд над много райони до предимно слънчево време. Ще духа слаб вятър от изток, в Източна България - умерен от север-североизток. Максималните температури ще бъдат между 1° и 6°, в крайните югозападни райони до 9°, в София около 2°.

Над планините облачността също ще се разкъса и над много райони намалее. Ще духа слаб до умерен североизточен, по най-високите върхове умерен до силен северозападен вятър. Студено време с максимална температура на 1200 метра около 0°, на 2000 метра - около минус 3°.

Над Черноморието облачността ще намалее до слънчево време. Ще духа умерен до силен север-североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат между 3° и 7°. Температурата на морската вода ще е 10°-12°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини