Сатовча даде без пари гараж и кабинет на Спешен център

Сатовча даде без пари гараж и кабинет на Спешен център

Общинският съвет в Сатовча взе важно решение за улесняване дейността на филиала на Центъра за спешна медицинска помощ в общината.

По Закона за общинската собственост местният парламент предостави за безвъзмездно ползване и управление общински недвижим имот. Става въпрос за помещение, което е на първия етаж в сградата на бившата поликлиника в село Сатовча, а площта му е 121,00 квадратни метра.

Преотстъпва се за ползване на ЦСМП и гаражна клетка с площ 18 квадратни метра. Гаражът и кабинетът ще са за нуждите на медиците, които работят в местния филиал на Спешен център.

Срокът за ползване на общинския имот е 10 години, за което ще се сключи и необходимият договор. ОбС възложи на кмета на община Сатовча – Арбен Мименов, да подпише договора за правото на ползване и управление.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини