Все по-топло декемврийско време, днес температурите докосват 15 градуса

Снимка: iStock
Снимка: iStock

Днес облачността ще е предимно значителна, в равнините - с мъгла, която в западната част от Горнотракийската низина и в Дунавската равнина, ще е трайна и на места там ще преръмява. Над планинските и източните райони ще има временни разкъсвания на облачността. Главно в Източна България ще духа слаб югозападен вятър. Максималните температури ще са между 10° и 15°, в местата с трайна мъгла ще са по-ниски, в София - около 11°.

Над планините ще бъде предимно облачно, преди обяд - мъгливо и на места ще превали слаб сняг. След обяд ще има временни разкъсвания на облачността. Ще духа умерен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на 1200 метра ще бъде около 8°, на 2000 метра - около 1°.

По Черноморието облачността ще е разкъсана. Ще духа слаб вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще бъдат 10°-13°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде около 2 бала.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини