Община Банско с обновена поликлиника

Снимка: Община Банско
Снимка: Община Банско
С помощта на Проект „Красива България“ Община Банско обнови сградата на поликлиниката в града.
 
За изминалите четири месеца бяха извършени дейности като ремонт на покрива и покривна топлоизолация, поставяне на топлоизолация на фасади, минерална мазилка и подмяна на дограмата, нова, втора рампа за инвалиди. Напълно бяха ремонтирани четири санитарно-хигиенни помещения, както са изградени и нови парко места до поликлиниката.
 
Извършените строително-ремонтни дейности върху сградата на поликлиниката в Банско ще повишат енергийната ефективност на сградата, ще подобрят достъпността от хора с двигателни затруднения и санитарно-битовите условия.
 
Стойността на проекта възлиза на 195 933,97 лв. без ДДС. Той се съфинансира с равни дялове от община Банско и по програмата на Министерство на труда и социалната политика - проект „Красива България“.
 
Община Банско продължава да търси възможности за обновяване на сградите за здравеопазване в цялата община.
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини