Честит юбилей, ТВ ДАРТС! На добър път и успех, ТВ BBG!

Честит юбилей, ТВ ДАРТС! На добър път и успех, ТВ BBG!

Със стилно парти и много верни приятели, партньори и съмишленици екипът на телевизия „Дартс”, ръководен от „диригента” Стоян Реджов, отпразнува 15-годишния юбилей на медията в Парк-хотел „Бачиново”. Тържеството снощи не само бе много емоционално и вълнуващо, но и произведе новина. Името на телевизията остава в историята, занапред тя ще се казва BBG. И няма да се задоволи само с отразяване на регионални вести, а ще мери сили в конкуренция с най-големите телевизии в страната, защото става национална. Собственикът Пол Белогур и Стоян Реджов имат амбицията да направят един великолепен отбор, който да постига много успехи занапред.

15-годишният юбилей на „Дартс” не просто ще се помни дълго, а за него и ще се говори много. Защото партито на юбилярите събра на едно място близки, приятели, партньори, фенове и зрители. Събитието уважиха представители и директори на различни институции, бизнесмени, колеги, общественици и творци.

Да, в тази запомняща се вечер на преден план бяха доброто настроение, веселието и наздравиците за още по-големи успехи на ТВ BBG. За усмивките на присъстващите се погрижи шоуменът Димитър Туджаров-Шкумбата, а за разкършването на снагите микрофонът бе за талантите от Музикално училище „Престо”, Ансамбъл „Пирин” и народният певец Володя Стоянов.

В емоционалната вечер домакините приеха подаръци, но самите те бяха подготвили приятни изненади за своите гости. Много от присъстващите спечелиха нощувки в луксозни хотели в наши известни курорти, бутилки с отбрани питиета.

Пожелаваме на целия екип на ТВ BBG да БЪДЕ! И не само това. А да БЪДЕ лидер на медийния пазар в страната! Бъдете здрави и вдъхновени, колеги!

Коментари
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини