Поставиха осветление край детски площадки след сигнал на жители на квартал „Струмско”

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград

Много бързо след срещата между кмета Илко Стоянов и жители на квартал „Струмско“ бе решен проблем с липса на осветление в жилищния комплекс. Голямо междублоково пространство на улица „Броди“ вече е осветено след предприети спешни действия от страна на градоначалника.

Служители на Общинското предприятие „Благоевград строй ремонт“ направиха проверка на място и отремонтираха 4 улични стълба. По настояване на хората бяха преместени и контейнери, пречещи на видимостта на шофьори и пешеходци и създаващи предпоставки за пътнотранспортни инциденти.

В района на междублоковото пространство има две детски площадки и едно спортно игрище, като липсата на осветление до този момент създаваше неудобства. След приемане на бюджета за 2023 г. дейностите по осигуряване на по-добра градска среда в района ще продължат.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини