С рекорден брой участници завърши ендуро шампионата в Банско

Снимка: Община Банско
Снимка: Община Банско

С рекорден брой участници – над 160, завърши последният кръг по ендуро за България - BG-X Enduro - 3 mountains Hard Enduro Bansko. Това е първото състезание, организирано от местните ентусиасти от Клуб Мото Дружинка Банско, преминало с успех в два кръга през изминалия уикенд. Особено атрактивен за публиката бе втория кръг от шампионата, в който мотористите показаха уменията си да се справят с изкуствени неравности, поставени в затворено трасе.

Победителят в категория „профи” стана Теодор Кабакчиев от клуб „Екстрийм Тойота Венци”, следван от Искрен Генов и Десислав Цеков от Мото клуб “Hard Riders”. Призьорите бяха наградени лично от кмета на града, Георги Икономов, който поздрави всички за чудесно организираното спортно събитие.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини