Децата на Благоевград изнесоха вълнуващ концерт с благотворителна кауза

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград

Деца от различни възрасти, възпитаници на Центъра за личностно и творческо развитие в Благоевград, поставиха на сцена вълнуващ концерт-спектакъл, посветен на Деня на християнското семейство. Зала „Пейо Яворов" се оказа тясна за многобройната публика, която не спря да аплодира малките творци. В проявата взеха участие всички школи в ЦЛТРДБ, под ръководството на директора Богдана Костадинова.

Децата, техните ръководители и родители бяха поздравени за положените усилия и прекрасното представяне от кмета на Благоевград Илко Стоянов.  „Заедно тук усетихме невероятна, положителна енергия, която ни бе предложена от бъдещето на Благоевград, а именно всички тези невероятни деца. За пореден път доказваме, че ние сме едно голямо семейство", каза кметът Илко Стоянов.

На сцената се редуваха вдъхновяващи изпълнения и от фолклора, и от класическите, и от съвременните изкуства. Преди концерта във фоайето на зала "Яворов" бяха отворени и творчески работилници за изработване на коледни картички и сувенири. Проявите, поднесени от ЦЛТРДБ през вчерашния ден, преминаха под знака на благотворителността.

Коментари
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини