Дни на траур в община Якоруда заради смъртта на кмета Нуредин Кафелов

Снимка: Pixabay.com
Снимка: Pixabay.com

Днес и утре са обявени за дни на траур в община Якоруда със заповед на зам.-кмета Беди Осман. Причината е кончината на кмета Нуредин Кафелов. Той бе открит в понеделник следобед в колата си в местността Трещеник над града. Градоначалникът е бил с огнестрелна рана в главата. Сигналът е подаден в 16.27 часа. Прокуратурата разследва основна версия - склоняване към самоубийство, но работи и по версия за убийство.

Днес и утре национални флаг на всички административни сгради и на кметствата в населените места ще бъде свален наполовина. Отменят се всички увеселителни мероприятия за времето от 08,00 часа днес до 24,00 часа утре. При невъзможност за отмяната им те трябва да започват с двеминутно мълчание в памет на кмета Нуредин Кафелов.

Днес е обявен Ден на траур и в Бузовград. Причината - погребват 14-годишният Иван Седмаков, който почина, след като бе блъснат от 57-годишен пиян и употребил наркотици мъж. Три дни Иван бе в кома с тежки наранявания. Въпреки положените усилия лекарите не можаха да спасят детето. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
  1. Мето
    Целата община - метла.. Умрела Якоруда Нови люде
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини