Отличават спортни клубове и състезатели в Разлог по нов регламент

Снимка: Община Разлог, архив
Снимка: Община Разлог, архив

Община Разлог обявява Регламент за определяне на изявени спортисти, перспективни състезатели и заслуги за развитието на спорта в общината, както и участие в състезания през 2022-ра година.
В срок до 30-и ноември всички спортни клубове, със седалище и дейност на територията на община Разлог, могат да номинират неограничен брой състезатели и спортни дейци в няколко категории, посочвайки постигнати резултати на национални и международни състезания през настоящата година.

В категория “Почетни награди” ще бъдат отличени спортните клубове, участвали активно в масови спортни мероприятия, организирани от Община Разлог през 2022 г., както и спортни деятели, навършили кръгли годишнини през 2022 г., със заслуги за развитието на спорта на територията на общината.

В същата категория спортните клубове имат възможност да предложат за номинация и перспективни спортисти, родом от община Разлог или с родител/ настойник от община Разлог, като мотивират предложението си и приложат кратка биографична справка и състезателен резултат.

През месец декември на официална церемония по награждаване “Спортист на годината” в зала “Септември” в Разлог номинираните спортни деятели ще бъдат отличени със специални награди и много изненади.

Попълнена номинационна карта (БЛАНКА), която може да бъде открита на сайта на Община Разлог, следва да бъде изпратена на електронна поща: info@razlog.bg, в срок до 30. 11. 2022 г.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини