Разложани правят сувенири за коледен базар

Снимка: Община Разлог, архив
Снимка: Община Разлог, архив

Община Разлог организира „Благотворителен коледен базар" от 16 до 19 декември на централен площад „Преображение“ в града. Събитието ще се проведе под надслов "Нека добротата, загрижеността и съпричастността направят по- светли празниците в нашите домове, а топлина да стопли всички нуждаещи се!".

Организаторите канят всички благодетели да станат част от инициатива, като идеята е всички заедно да се превърнат в коледното чудо на жителите на община Разлог преди предстоящите празници.

Ще се поставят шатри на централния площад. Всеки, който желае да подкрепи благотворителната кауза, може да вземе участие с различни произведения на изкуството, които ръцете му са сътворили (картички, картини, ръкоделия или пана), ваучери, ръчно изработени сувенири, книги и всякакви други предмети, с което да подпомогне каузата.

Сумата от закупените изделия ще бъде поставена в кутии за благотворителност, като всички събрани средства ще бъдат насочени към "Общински фонд за подпомагане лечението на жители на община Разлог - Росен Коцаков". Желание за участие в коледния базар следва да бъде заявено до 30.11.2022 г. на имейл: okmds@razlog.bg.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини