Разложани правят сувенири за коледен базар

Снимка: Община Разлог, архив
Снимка: Община Разлог, архив

Община Разлог организира „Благотворителен коледен базар" от 16 до 19 декември на централен площад „Преображение“ в града. Събитието ще се проведе под надслов "Нека добротата, загрижеността и съпричастността направят по- светли празниците в нашите домове, а топлина да стопли всички нуждаещи се!".

Организаторите канят всички благодетели да станат част от инициатива, като идеята е всички заедно да се превърнат в коледното чудо на жителите на община Разлог преди предстоящите празници.

Ще се поставят шатри на централния площад. Всеки, който желае да подкрепи благотворителната кауза, може да вземе участие с различни произведения на изкуството, които ръцете му са сътворили (картички, картини, ръкоделия или пана), ваучери, ръчно изработени сувенири, книги и всякакви други предмети, с което да подпомогне каузата.

Сумата от закупените изделия ще бъде поставена в кутии за благотворителност, като всички събрани средства ще бъдат насочени към "Общински фонд за подпомагане лечението на жители на община Разлог - Росен Коцаков". Желание за участие в коледния базар следва да бъде заявено до 30.11.2022 г. на имейл: okmds@razlog.bg.

Коментари
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини