Създаденият в Разлог фонд дари 10 000 лева за лечение на жена

Снимка: Община Разлог
Снимка: Община Разлог

„Фонд за подпомагане лечението на жители на община Разлог - Росен Коцаков” направи първо дарение, което е в размер на 10 000 лева. Парите ще подпомогнат лечението на жена от Разлог.

През месец август, с откриване на банкова сметка за дарения, фондът стартира своята дейност, а няколко седмици след това постъпиха и първите молби за финансова помощ. След обстоен преглед и одобрение на подадените документи предложената от Общински съвет-Разлог комисия разписа и частичен превод от общата сума - 10 000 лева, за животоспасяващо лечение.

Идеята на учредения специален фонд, създаден в памет на Росен Коцаков, е той да бъде финансиран непрекъснато с дарения от хората за хората. Целта е да се подпомогнат жители на община Разлог, нуждаещи се от скъпоструващо лечение, профилактика, диагностика, рехабилитация в страната или чужбина, за което здравната каса и/или други източници не осигуряват необходимите средства и лицата не разполагат с лични такива.

Всеки, който желае да дари средства и да подпомогне нуждаещите се жители на община Разлог, може да направи превод по банкова сметка с IBAN: BG41FINV91503117633999, титуляр: ОБЩИНА РАЗЛОГ.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини