Плувец от Симитли спечели купата за най-добър състезател на турнир в Стара Загора

Снимка: Община Симитли
Снимка: Община Симитли

Талантливият Димитър Докузов от Симитли спечели купата за най-добър състезател при 13-14 годишните с постиженията си на 200 м и 400 м св. стил и 4 златни медала на XI Международния турнир "Руси Русев". Надпреварата се проведе през уикенда в град Стара Загора.

В щафетата 4х50 м. свободен стил микс Михаил Градев, Катерина Василева, Йоанна Глушкова и Димитър Докузов завоюваха сребърното отличие. 

За пореден път ления за отличното представяне на всички състезатели на Плувен клуб „Пирин” и на техните треньори  Валентина Атанасова и Спас Борисов. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини