Малко тестове за ковид в неделя – малко заразени, в Пиринско е само един

Снимка: iStock
Снимка: iStock

Новите случаи на COVID-19 в страната през последното денонощие са 167. Това показват данните на Единния информационен портал. През денонощието са били направени 1273 теста, от които положителни са малко над 13 процента. От тях 59,28% не са ваксинирани.

В Пиринско има само един заразен, а в Кюстендилско – нито един. В Пернишко са 10, а най-много са в София град – 86.

Активните случаи са 10 267, а като излекувани са отчетени 13. Няма починали с COVID-19 през денонощието. Общият брой на смъртните случаи до момента е 37 821.В болница са настанени 701 души. В интензивно отделение са 58.Новоприетите в болнични заведения са 27, като 74,07процента от тях са неваксинирани.

Поставените дози ваксини за денонощието са 15. Общо до момента са поставени 4 572 487 дози.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини