Радослав Ревански: ДПС е политическият шампион

Радослав Ревански: ДПС е политическият шампион

ДПС е политическият шампион, защото мисли дългосрочно и изпреварва времето, това е партията, която не спира да инвестира в младите, за да имаме знаещи, можещи и смели в действията си сънародници. Това заяви кметът на община Белица - Радослав Ревански.  

Той призова всеки избирател да гласува със сърцето и разума си в неделя, 2-ри октомври, когато са предсрочните парламентарни избори. За да се гарантира сигурност и стабилност в страната ни.

„Когато е най-трудно, идва ред на ДПС, за да подреди държавата и да даде правилната посока за развитие. Партията има план и програма за изход от кризата. Важно е да се състави правителство, да вземем бъдещето в нашите ръце. Стига фалшиви герои, без ДПС в централната власт не може. ДПС притежава експертизата, знанията и опита за решаването на кризите. Политиката не се прави от случайници”, каза още Ревански.

Той е категоричен, че ДПС е показала как се прави бюджет с мисъл и грижа за хората. Смята, че на държавата ни е нужен нов модел на управление. Да се постигне съгласие, а не разделение, да се работи за националните приоритети, а не да се управлява с лъжи.

Според Ревански сигурността на хората за доходите, работните места, здравето и финансите ще донесат стабилност и в страната. А ДПС ще е сериозен и стабилен фактор в едно антикризисно управление.

„Нашата партия винаги е била за диалог, съгласие и обединение. Когато ДПС е на власт, бизнесът диша спокойно. Когато ДПС управлява, икономиката расте, дългът намалява. Заради всичко това ДПС е политическият шампион”, допълва кметът Радослав Ревански.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини