Полицейска акция в ромската махала в Благоевград

Снимки: Илинден прес
Снимки: Илинден прес

Рано тази сутрин униформени влязоха в ромската махала в Благоевград. Акцията е по няколко сигнала за купуване на гласове. Очаква се по-късно да бъдат дадени и повече подробности. Четирима мъже са задържани. Проверяват се за съпричастност към престъпления против политическите права на гражданите и основно за купуване на гласове. 

В областта са изградени 29 КПП, проверени са 379 лица, 280 автомобила, съставени са 15 броя протоколи, също така са проверени 29 рискови зони и места на територията на област Благоевград, връчени са 18 акта за установяване на административни нарушения и 51 фиша по всички закони.

Вчера пък бяха арестувани мъж и жена след сигнал, че са организирали изборна търговия в областния център. В домовете на двамата полицаите откриха списъци с имена и лични данни на избиратели. 

Преди дни, след сигнал за извършено престъпление против политическите права на гражданите, бяха арестувани и двама мъже от Петрич.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини