Ветровито и хладно време, дъжд ще превали само до обяд

Ветровито и хладно време, дъжд ще превали само до обяд

Днес времето ще е ветровито - ще духа силен, в Дунавската равнина временно бурен вятър от запад-северозапад и с него ще нахлува студен въздух. Преди обяд облачността ще е значителна и на отделни места все още ще има превалявания от дъжд, но след обяд ще намалее до предимно слънчево. Максималните температури ще са предимно между 12° и 17°, в югоизточните райони до около 20°, в София - 13°.

В планините облачността ще е променлива, преди обяд често значителна и на отделни места ще превали. Ще духа силен запад-северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 12°, на 2000 метра – около 4 °, но през деня със силния вятър от запад-северозапад бързо ще се понижат.

Над Черноморието облачността ще е променлива. Преди обяд на отделни места ще превали слаб дъжд. Ще духа силен, по северното крайбрежие временно бурен запад-северозападен вятър. Максималните температури ще са 20-24°. Температурата на морската вода е 22-24°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини