Порой отнесе асфалта на три улици в Петрич

Снимка: Община Петрич
Снимка: Община Петрич

Пороен дъжд снощи причини сериозни щети по улици в град Петрич. Улица „Пирин“ е в най-усложнена ситуация. Асфалтът е отнесен на няколко места, преминаването през нея и още две улици е невъзможно. Техника работи на място за отстраняване на проблемите и възстановяване на движението. Повишено нека бъде вниманието на водачите на МПС през днешния ден, ако се движат по ул. „Пирин“.

Машини отрано сутринта са и на ул. „Кирил и Методий“ в град Петрич. Асфалтът там е затрупан от кал. Движението е затворено, работи се на проблемните точки. Проблеми заради изкопните дейности по подмяна на водопровода има и на ул. „Княз Борис I“. Служители на Община Петрич са на засегнатите от дъжда улици в града. Описват се щетите. Ще се кандидатства за помощ от Междуведомствената комисия за възстановяване и подпомагане към МС.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини