Роден щанд показва ловни трофеи на форум в Германия

Снимки: ЮЗДП
Снимки: ЮЗДП

40-ото юбилейно ловно изложение се провежда в Дортмунд, Германия. На форума  „Лов и куче” (”JAGD & HUND”) има и български щанд.

Международното изложение е сред най-престижните по рода си в света и е сред най-мащабните в  Европа. Участието на горските структури на авторитетното европейско ловно изложение е важно, както за популяризиране на ловния и алтернативните видове туризъм, така и като възможност за установяване на нови контакти и провокиране интереса на чуждестранните ловци към достойнствата на българските ловни полета. 

България е представена с богата национална сбирка от трофейни експонати от всички видове едър дивеч, добити през последните години.  

Ловни експерти от Изпълнителна агенция по горите, държавните предприятия и държавните ловни стопанства представят възможностите и условията за ловен туризъм у нас с богат набор от рекламни и информационни материали и с участие в официалната програма на изложението. Експозицията ще бъде представена от днес до края на седмицата.

По време на изложението „Лов и куче“ се представят интересни дестинации за лов и риболов, оборудване, провеждат се лекции. Посетителите могат да се срещнат с експерти и да се запознаят с новостите в областта на хобито и свободното време, както и да създадат нови възможности за бизнеса си.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини