Симеон ще гостува на ПМГ "Яне Сандански" в Гоце Делчев

Симеон Сакскобургготски
Симеон Сакскобургготски

Симеон Сакскобургготски ще посети Гоце Делчев по покана на кмета Владимир Москов и на директора на ПМГ "Яне Сандански" Елка Божиков.

Бившият премиер ще гостува в Неврокоп на 27 септември 2016 г. В 11.00 ч. в ПМГ ”Яне Сандански” той ще бъде посрещнат от кмета на община Гоце Делчев Владимир Москов, председателя на Общинския съвет Ангел Гераксиев и заместник-кметовете на общината. В гимназията Симеон Сакскобургготски ще се срещне с преподавателския състав и с учениците и ще разгледа експозицията, в която е изложено старото знаме на училището. Миналата година при реставрацията на знамето специалистите откриха втори слой, на който е изобразен детският лик на Симеон, защото до 1944 г. гимназията е носила неговото име. Това ще бъде негова първа визита в гимназията.

След това Симеон Сакскобургготски ще проведе среща с Негово Високопреосвещенство Неврокопския митрополит Серафим, както и с представители на местния бизнес, а около 15.00 часа ще разгледа и обновения градски парк. Той ще бъде придружен от дългогодишния си съветник по комуникациите Цветелина Узунова, която е родом от Гоце Делчев.

Симеон Сакскобургготски е посещавал Гоце Делчев два пъти. Първият път беше през лятото на 2001 г., а вторият – за Великденските празници през 2003 г

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини