Елена Ташкова от ГЕРБ срещу Младен Тимчев от БСП в битка за шефския пост на фонд "Земеделие"

Елена Ташкова, снимка: Фейсбук
Елена Ташкова, снимка: Фейсбук

Елена Ташкова от ГЕРБ и Младен Тимчев от БСП са основните претенденти за шефския стол на Областната дирекция на Държавен фонд "Земеделие" в Благоевград. Мястото бе овакантено, след като дългогодишният директор Светлана Сотирова бе отстранена.

Конкурсната комисия е допуснала до участие в надпреварата и Николай Биларев. 

Ташкова е дългогодишен служител в дирекцията. Дълго време тя ръководеше отдел "Прилагане на схеми и мерки за подпомагане", след смяната на властта бе преназначена като главен експерт в отдел "Регионален технически инспекторат". По-малко от месец по-късно длъжността й бе съкратена. 

Елена Ташкова е бивш лидер на женската организация на ГЕРБ в Благоевград.

Младен Тимчев е от Сандански. Той е председател на БСП В курортния град и е общински съветник. Работи в частния сектор.

Николай Биларев също има опит в земеделската дирекция. Той е старши експерт от отдела, който доскоро Ташкова ръководеше.

Все още не са ясни датите, на които ще се проведат интервюто и тестът с тримата кандидати. 

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини