В Дупница пребиха до смърт 60-годишен мъж от София, вече има задържани

В Дупница пребиха до смърт 60-годишен мъж от София, вече има задържани

Труп на мъж на 60 години е открит тази сутрин в Дупница. Тялото е намерено пред търговски обект в града, върху тротоара. Сигнал на телефон 112 е подаден около 6:00 часа. Полицията веднага е започнала проверка на случая и по-рано днес съобщиха за двама задържани, за които се проверява евентуална съпричастност към извършване на престъплението.

По тялото на мъжа са открити множество синини в областта на главата. Той е идентифициран и е от София. 

Трупът е откаран за аутопсия, която да установи причините за смъртта. Образувано е досъдебно производство, под наблюдението на прокурор от Окръжна прокуратура, каза говорителят на полицията Катя Табачка.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини