Германци карат колела и опознават община Сандански начело с шампион

Снимки: Община Сандански
Снимки: Община Сандански

Първата група немски туристи, любители на колоезденето, стартираха вчера своя петдневен колоездачен тур в община Сандански. Общината е дългогодишен партньор на събитието.

Старта даде кметът Атанас Стоянов, а сред организаторите на атрактивната колоездачна обиколка е бившият олимпийски шампион по колоездене Олаф Лудвиг. Другите инициатори на състезанието са Йорг Щренгер и Николай Бойчев от Спортен клуб „Пирински орел”.

Чужденците ще съчетаят карането на велосипед с възможността да видят едни от най-красивите места в община Сандански. Те ще се срещнат и с много местни хора по време на своята колоездачна обиколка в региона. От тях ще научат интересни неща за родния фолклор, традиции и обичаи.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини