И днес слънце и облаци се гонят, в Пиринско ще превали дъжд

Снимка: Pixabay.com
Снимка: Pixabay.com

Днес започналото от юг-югозапад увеличение на облачността ще обхване по-голямата част от страната. Над крайните североизточни райони почти през целия ден ще остане предимно слънчево. Вечерта в югозападните райони ще има слаби превалявания от дъжд. Ще духа слаб, в Дунавската равнина и Източна България умерен източен вятър. Максималните температури ще са между 15° и 20°, в София - около 16°.

Над планините облачността ще се увеличава и вплътнява. Привечер в масивите от Югозападна България ще започнат валежи от дъжд, над 2000 метра – от сняг. Ще духа до умерен вятър от изток-югоизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 9°, на 2000 метра - около 2°.

По Черноморието ще преобладава слънчево време, но от юг облачността ще се увеличава. Ще духа умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са 14°-16°. Температурата на морската вода е 12°-13°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини